Nyheder13. september 2011

Jeg gør, hvad der passer mig

Naboer til milliardæren Karsten Ree er rasende over rigmandens legetøj. Læs hvad det drejer sig om her
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/5765c99b94614a5f85606dac8e857619.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I 1993 fik Karsten Ree en bøde på 5000 kroner, fordi han skød varselsskud med et haglgevær mod en helikopter. I den var en journalist, der ville se, hvordan det gik med milliardærens forsøg på at hæve en tysk ubåd, som skulle være fyldt med guld.

Nu er det Karsten Ree, der flyver rundt i en irriterende helikopter, men der er så vidt vides endnu ikke skudt mod ham.

Læs også: Reddet af rigmand
Rudersdal kommune har nemlig modtaget en klage over Karsten Ree, fordi den excentriske forretningsmand benytter sin 6267 kvadratmeter store villahave på Vedbæk Strandvej som helikopterlandingsplads.

Klageren er milliardærens nabo, Tokai University European Center, som i henvendelsen til kommunen gør opmærksom på, at Karsten Ree "har en del gange siden 9. maj 2011 og indtil i dag, lettet og landet med helikopter i villahaven".

Læs også: Jeg er ikke milliardær
Karsten Ree havde ikke hørt om klagen, da SE og HØR ringede til hans opholdssted i Frankrig:

- Det er rigtigt, at det få gange er sket, at jeg er fløjet hjemmefra i helikopter, hvis jeg f.eks. har haft et møde i Jylland. Men klagen undrer mig, for helikopteren har hver gang kun været på min ejendom i ganske få minutter, siger 66-årige Karsten Ree, som har en professionel pilot til at styre rotorbladene.

- Så støjer det altså mere, når naboens plæneklipper arbejder for fuld kraft i halvanden time. Eller når de klipper 300 meter hæk med en benzindrevet hækkeklipper, siger Karsten Ree, som mener, at alle regler er overholdt:

- Det er op til den enkelte lodsejer at beslutte, om ens grund må benyttes som helikopterlandingsplads, forsvarer Karsten Ree sig.Sponsoreret indhold