Nyheder22. marts 2022

- Jeg fik et chok, da jeg opdagede, hvad min svigermor gjorde ved mig om natten

En kvinde fortæller nu, hvordan hun opdagede, at hendes svigermor havde gang i noget ganske skummelt midt om natten
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2022-03-22_kl._13.19.07.png
 (Foto: TikTok)

En kvinde ville egentlig bare finde ud af, om hun snorkede om natten. Derfor downloadede hun en app, der kunne optage lyde om natten.

Hun fandt dog ud af noget ganske andet – og noget langt mere skummelt.

I stedet for snorken kunne hun nemlig høre en mystisk kvindestemme, der hviskede uhyggelige ting. Først troede kvinden, at der måtte være et spøgelse.

I rædsel satte hun derfor et videokamera op – og så fandt hun langt om længe ud af, hvem og hvad der chikanerede hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2022-03-22_kl._13.19.07.png
 (Foto: TikTok)

Udadtil virkede svigermor til at være sød og rar. Men når mørket faldt på, kom hendes sande ansigt til syne. Foto: TikTok

Kvinden opdagede, at hun fik ubudne gæster i form af sin egen svigermor, der listede ind til hende i soveværelset.

Svigermoren listede helt hen til kvindens seng, før hun begyndte at hviske uhyggelige – og knap så pæne – ting til sin svigerdatter.

Det er på det sociale medie TikTok, at den anonyme kvinde ifølge The Sun fortæller om sin hårrejsende svigermor-opdagelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2022-03-22_kl._13.42.57.png
 (Foto: TikTok)

Kvinden fortæller om sin uhyggelige opdagelse på TikTok. Foto: TikTok

Her fortæller hun, at hun i første omgang opdagede de uhyggelige ord, da hun altså valgte at optage lyde med sin app om natten.

- Man kunne høre ting som ”du er grim”, og ”jeg hader dig” og bandeord samt andre ord, som jeg ikke har lyst til at sige til et andet menneske, og som jeg ikke har lyst til at sige her, men i bund og grund nogle rigtig grimme ord, fortæller kvinden ifølge The Sun på sin TikTok.

Kvinden, der er anonym, er mildest talt i chok over sin opdagelse. Hun har dog ikke afsløret, om hun har konfronteret svigermoren eller sin kæreste med det.

- Jeg troede jo, det var et spøgelse, for min svigermor har altid været så sød mod mig, og hun er det stadig i dag. Hvis hun er så sød overfor mig, hvorfor skulle jeg så også kunne få den tanke, at det var hende?, spørger den chokerede TikTok-bruger.

Ja, det er mystisk. Men noget tyder altså på, at den uheldige kvinde ikke er svigermors drøm… af den ene eller anden grund.

Sponsoreret indhold