JEG ELSKER MIN DATTER

I sidste uge kom det frem, at Britney Spears har forbudt moderen at se sine sønner, Sean Preston og Jayden. Popstjernen bekriger sin mor med beskyldninger om, at Lynne tager beroligende medicin og derfor ikke bør være sammen med børnene.

Efter sigende er Britney rasende over, at Lynne har besøgt sønnerne, mens de boede hos Britneys eksmand Kevin Federline. Den 25-årige popsanger er nemlig overbesvist om, at hendes mor og eksmand planlægger et komplot sammen for at forhindre hende i at se sine egne børn.

Samtidig beskylder hun nu sin mor for at have tvunget hende ind på afvæningsklinikken tidligere på året. Popsangeren har nu udfyldt et krav om polititilhold for sin egen mor. De papirer afleverede hun til sin mor forleden.

Lynne Spears, der altid har støttet sin datter, ser ud til at være hårdt ramt af datterens beskyldninger. Alligevel har hun stadig kun kærlighed til overs for Britney.
- Jeg elsker min datter, siger Lynne med spæd stemme til x17online.com, men det er det eneste, hun har at sige til hele sagen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close