Nyheder24. juni 2021

- Jeg droppede min date, fordi jeg opdagede bremsespor i hans underbukser. Så sagsøgte han mig

Emily Mackinnon gik viralt, da hun på TikTok afslørede intime detaljer, om hvad hun kalder "den værste date", og hun har efterladt folk i chok over hendes forfærdelige oplevelse på Tinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-06-24_kl._08.18.36.png
 Foto: TikTok

De fleste af os har nok oplevet en dårlig date. Måske lignede de ikke personen på billede, lugtede mærkeligt eller måske kom der bare aldrig swung i samtalen.

Men en kvinde har en historie, der får alle andre historier om dårlige dates til at falme.

Podcasteren Emily Mackinnon gik viralt, da hun delte sit mareridt af en date.

Ikke alene havde hende Tinderdate dårlig hygiejne, men han forsøgte også at sagsøge hende, fordi hun ikke ville have sex med ham.

Hun indleder sin historie med at fortælle, at de to matchede på Tinder, og at fyren var jurastuderende.

"Vi tog tilbage til hans sted. Det lå i kortene, vi skulle knalde, men jeg sagde det aldrig ordret".

Men da hyggeriet var fremskredent, gik det hurtigt ned af bakke.

- Når jeg siger, at det var et syn ... Så var det et fucking syn.

- Der var spor. Der var en svag dårlig lugt. Jeg måtte bare væk. Evakuer. Afbryd mission, siger hun i podcasten.

- Jeg var i syv sind, og jeg kunne stadig lugte noget. Der var bremsespor i hans underbukser, og de var tydeligvis ikke blevet vasket længe.

Ikke overraskende så de to tinderturtelduer ikke hinanden igen, men det var ikke sidste gang, at Emily skulle høre fra den jurastuderende gut.

- Jeg smuttede derfra og et par dage senere, havde han betalt nogle for at sagsøge mig med et papir, sagsøge mig for at bryde en mundtlig kontrakt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-06-24_kl._08.15.41.png

- Men det er okay. Jeg fiksede det - han havde nemlig på daten brugt meget tid på at fortælle mig, om hans var, der var advokat, så jeg lavede bare en aftale med hans far, og fortalte det hele til ham.

Efter det virkede det, som om der var styr på det hele, indtil Emily angiveligt modtog endnu et juridisk brev, fordi hun havde talt om episoden på i sin podcast.

Hun havde taget brevet med til en advokat, der fortalte, at der ikke var nogen chance for, at man kunne gå videre med det.

Emilys podcast "Been There Besties "kan høres på Spotify og Apple. Eller du kan se hendes videoer på hendes profil @your.big.sis.emi på TikTok.

Sponsoreret indhold