Nyheder15. april 2014

Jeg blev utrolig træt af min datter

Signe Egholm Olsen synes ikke altid, det er lige let at være mor
Signe Egholm Olsen kan også have dårlige dage som mor
Signe Egholm Olsen kan også have dårlige dage som mor
 Foto: All OverFor to et halvt år siden blev Signe Egholm Olsen, som vi alle kender fra DRs julekalender "Pagten", forældre til datteren Billie Jo sammen med kæresten Jimmy Jørgensen.

Men selvom den skønne skuespillerinde omtaler sin datter som "lille prinsesse", er livet som mor til sådan en størrelse ikke altid en dans på roser.

- Det er så dejligt at være blevet mor. Det er det største, der er sket i mit liv. Uden tvivl, siger hun til ugebladet SØNDAG, før hun dog kommer med en indrømmelse:

- Hun var simpelthen så umulig i går, at jeg blev utrolig træt af hende, siger hun om lille Billie Jo.

LÆS OGSÅ: Signe Egholm Olsen: Dårlig samvittighed er en del af det at blive mor

Og selvom hun for det meste er pjattet med sin nye titel som mor, så gider Signe Egholm Olsen heller ikke fremstille sig selv og sit familieliv som rosenrødt. For nok er hun lykkelig, men det er altså ikke altid lige let.

Men skulle nogen stadig tro det, vil Signe gerne afmontere alle eventuelle glansbilledopfattelser. Blandt andet indrømmer hun gerne hvordan, dårlig samvittighed er flyttet ind sammen med datteren.

- Dårlig samvittighed har været en stor del af det at blive mor. Jeg har haft mega-meget dårlig samvittighed over at skulle afsted klokken syv om aftenen og lade andre putte mit barn. Aaiiiij, hvor har jeg været ked det, siger hun til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Signe Egholm Olsen: Ingen lyst til lang barsel

Og som populær skuespiller hænger arbejdslivet nu en gang bare sådan sammen, at hun ofte må tage på job om aftenen, når lyset tændes på teaterscenen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/901505dd40494f8db8ce4a2cd46134af.jpg


Signe Egholm Olsen og kæresten Jimmy Jørgensen blev for to et halvt år siden forældre til en lille pige (Foto: Dan Mariegaard)

For at slippe væk fra skyldfølelsen prøver Signe Egholm Olsen og Jimmy Jørgensen at dyrke deres lille familie på andre måder og tidspunkter end den traditionelle.

LÆS OGSÅ: Mette Walsted Vestergaard blev skilt, mens hun var på barsel

Nogle gange afleverer de først Billie Jo i vuggestuen op ad formiddagen, mens de andre gange lader hende holde helt fri. Fx har de lige været tre uger i Berlin på ferie bare de tre. Det skriver SØNDAG.

- Og alligevel har den dårlige samvittighed siddet der. Den har jeg godt nok brugt meget tid på. For det er unaturligt at gå fra sit barn klokken syv om aftenen. Det er det, siger hun, og fortsætter:

- Og ja, det er bare en norm, kan du sige, men den norm ligger de fleste af os vældig meget under for. Derfor skal man virkelig sige det højt mange gange for sig selv: »Det er okay at gå. Det er okay at gå. Det er okay at gå« for at overbevise sig selv om, at det er o.k., og at ingen lider nød af den grund.

LÆS OGSÅ: Se Jimmy Jørgensen som sexy daddy

Sponsoreret indhold