Nyheder9. december 2013

Jeanette Ottesen: Kontaktet af kåde mænd

Svømmepigen kan godt mærke, hun nu har status af singlepige
Singlepigen Jeanette Ottesen får masser af tilbud fra mænd.
Singlepigen Jeanette Ottesen får masser af tilbud fra mænd.
 Foto: All Over


Jeanette Ottesen Grey blev tidligere på året separeret fra sin mand, Bobby Grey, og det har åbenbart sat tankerne i gang hos mangen en kåd mand med hede drømme om en date med den blonde svømmebabe.

Det skriver EB.dk.

Den tidligere "Vild med dans"-stjerne har siden bruddet i november således for alvor mærket konsekvenserne af at være en offentlig person, single og samtidig en pæn kvinde.

Jeanette Ottesen: Skal skilles
- Jeg fik 43 beskeder fra mænd på min Facebook-side den dag, vi sendte pressemeddelsen (om seperationen, red) ud. Alle mulige mænd tænkte åbenbart, at de lige skulle prøve at give det et skud. (...) Der var også mødre, der sendte beskeder og spurgte, om jeg ikke ville gå ud med deres sønner, beretter Ottesen til Ekstra Bladet og fortæller samtidig, at det ikke rigtig er hendes stil at modtage breve fra bejlende handyr.

- De inviterede på dates og alt muligt andet. Et eller andet sted synes jeg, det er respektløst, udtaler Ottesen til avisen.

Ottesen skal i den kommende uge i aktion for Danmark, når EM i svømning løber af stablen. Og mon ikke en del af de mænd, der har kontaktet Jeanette, vil være at finde på lægterne? EM-stævnet foregår således i Herning, hvor Boxen midlertidigt er omdannet til kæmpe svømmehal.

Jeanette Ottesen: Går amok

Sponsoreret indhold