Nyheder3. december 2012

Jeanett Ørtoft: Køb mig

6 på date-baben kan blive din for en aften
Du kan nu komme ud med dejlige Jeanett ørtoft.
Du kan nu komme ud med dejlige Jeanett ørtoft.
 Foto: Jan Winther



Der er sikkert mange kåde handyr derude, som ville elske at være i smækre Jeanett Ørtofts selskab for en aften.

Nu kan det rent faktisk lade sig gøre at komme ud med den kræsne realitybabe, makeup-artist, stylist og korrekturlæser uden at skulle fedte for hende i månedsvis først.

Jeanett Ørtoft: Fræk nissepige

Den labre brunette har således som donation til Projekt Juleaften/Dansk Folkehjælp tilbudt en date til højstbydende hos QXL (se link nederst).

- Jeg synes, projektet er et alletiders initiativ. Tænk at kunne være med til at hjælpe med, at mindre bemidlede også kan få den hygge og varme at mærke, som helst skal høre julen til.

Sexstillinger, der virker? Se galleriet på Q.dk

Alt efter vinderens alder forestiller mig at vores date kan være fra Tivoli- gå- og/eller skøjtetur med gløgg og æbleskiver at varme os på (jeg er ikke nogen skøjteprinsesse, så det skal nok blive sjovt:) til wellness eller en tur på bar med karaoke eller bordfodbold.

- Jeg håber på, at vinderen er en person, som jeg kan snakke, hygge og grine med. Så skal vi nok få os en fornøjelig og uforglemmelig dag/aften sammen, fortæller Jeanett., som dog maner til sindsro, når det gælder eventuel lagengymnastik.

One night stand? Se, hvordan på Q.dk

- Nej, man skal altså ikke regne med at komme i kanen med mig på første date, fniser Jeanett.

Hvis du vil byde på hende, kan du gøre det her .

Susan K: Veninden i chok

Sponsoreret indhold