Jean Michel: Udelukket fra finalen

Hverken Jean Michel eller Nicoline Simone er velkomne til den store finale

Hverken Jean Michel eller Nicoline Simone er velkomne til den store finale

Foto: All Over

Traditionen tro byder den store X Factor-finale også i år på en optræden fra de udstemte deltagere. Jean Michel og hans makker Nicoline Simone kommer dog ikke til at indtage scenen under det storslåede finale-show.

Beslutningen om, at gruppen, som forlod underholdningsprogrammet da Jean Michel - af uvisse årsager -valgte at trække sig fra X Factor for to uger siden, er taget i DR. Det oplyser DR's underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, til tjekTV.dk.

Læs også: Chok: Jean Michel trækker sig fra X Factor

- Det er jo en situation, vi aldrig har prøvet før, så vi har valgt at skele til udlandet og spørge de ansvarlige for X Factor-formatet til råds. Og de anbefalede, at man ikke vælger at inddrage en deltager, som selv har valgt at trække sig, i finaleshowet. Det har vi lyttet til, så jeg kan bekræfte, at Jean Michel og dermed også Nicoline Simone ikke er med på fredag. Når man én gang har valgt X Factor fra og har opløst sin gruppe, så deltager man ikke mere, lyder det fra underholdningschefen.

Hvad Jean Michel og hans tidligere partner, Nicoline Simone, mener om den beslutning, melder historien intet om.

Siden det kom frem, at Jean Michel ikke længere ønskede at være med i X Factor, har han ikke ønsket at tale med pressen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close