Nyheder1. juli 2009

Jay: Springer ud af skabet

Den ene halvdel af Nik & Jay er krøbet til korset og indrømmer, at han er noget så kvindeligt som ”shopaholic”
Jay skammer sig ikke over, at han går meget op i noget, som af mange bliver betragtet som en pigeting
Jay skammer sig ikke over, at han går meget op i noget, som af mange bliver betragtet som en pigeting
 Foto: All Over

Normalt står mænd ikke ligefrem i kø for at klistre kvindelige mærkater på sig selv, men der er Jannick fra Nik & Jay en smule anderledes end andre af sine artsfæller. Han indrømmer nemlig gerne, at han er afhængig af at shoppe.

- Jeg elsker at shoppe. Jeg er nok lidt af en shopaholic. Selv om det er fedt at få en masse ting, elsker jeg også at finde dem selv. Specielt sko, afslører Jay i det nye nummer af tøsebladet Bazar.

Særbehandling

Forleden fik ungkarlen en enestående mulighed for at udleve sin store passion til kvælningsgrænsen. Sammen med den anden halvdel af det danske boyband fik han nemlig lov til at gå shop-amok i stormagasinet Magasin efter lukketid.

Popdrengene og deres stylist skulle nemlig på jagt efter en ny garderobe til Nik & Jays sommertour, og det foregik med et glas koldt hvidvin og uden nysgerrige blikke fra skrigende teenagefans.

- Jeg synes altså, at mine fødder ser ret store ud i de her sko. Og jeg ved ikke helt med bukserne. Ser det ikke lidt mærkeligt ud? lød det fra prøverummet, da Bazar fulgte i hælene på de danske popstjerner.

undefined

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/09c6bef8dd4b45e3978b7531674d2db1.jpg

undefined


Nik træt af tøjkøb

Mens Jay er helt oppe at ringe og farer rundt imellem de mange tøjstativer for at lokalisere sit nye look, er Nik mere tilbagelænet.

- Jeg går ikke så meget op i shopping, som jeg har gjort. Det stoppede, da jeg havde 100 par sko - nu giver jeg nogle af dem væk og køber ikke bare et par nye, bare fordi der er tyggegummi under de gamle, siger Nik.

- Jeg tænker lige over, om det er nu, jeg skal gå ud og købe en diamanthalskæde, men vi kan jo heller ikke bare stoppe med at bruge penge. Vi skal også holde samfundet i gang, forklarer den shoppeglade Jay og hopper ubekymret i endnu et sæt tøj.

Sponsoreret indhold