Nyheder18. december 2017

Jason Watt holder juleaften med 200 fremmede

Jason Watt og hans hustru, Majbritt, skal holde jul sammen med 200 fremmede mennesker på Hotel i Jylland
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason-watt-18122017.jpg
 Foto: All Over Press
Den tidligere racerkører Jason Watt skal holde en noget særpræget juleaften i år. Hvor julen normalt er et samlingspunkt for de næreste familiemedlemmer, så bliver det helt anderledes for Jason Watt og hans hustru, Majbrit.
De skal nemlig holde jul med 200 fremmede mennesker. Det er en opfølgning på sidste juleaften, hvor de i deres eget hjem inviterede syv fremmede med til bords, som ikke selv havde mulighed for at stable en juleaften på benene. Læs alt om de kendtes jul i SE og HØR Det var en stor succes og med Jason Watts ord, 'mega hyggeligt'. Der er dog ikke plads til 200 hjemme, så den kommende juleaften bliver henlagt til Hotel Ry mellem Silkeborg og Skanderborg i det jyske søhøjland.

Jason Watt: - Det skal holdes på selve juleaften

Igen i år er gæsterne mennesker, der ikke selv har råd til at holde jul. De er fundet via Facebook, og velvillige sponsorer sørger for mad og gaver til de mange menesker. Og Jason og Majbrit glæder sig til den anderledes, men folkerige juleaften. – Vi kalder det Projekt Gratis Jul på Hotel Ry, og jeg arrangerer det sammen med min kone Majbrit. Det var hende, der fik idéen, siger Jason Watt til Ekstra Bladet. Og det skal holdes juleaftensdag, så det ikke bliver en 'ekstra juleaften'. – Det skal holdes juleaften. Det skal ikke være 23. december eller 25. Det skal være på dagen, hvor folk ellers ville sidde og føle sig alene og tænke 'øv, vi har ikke mulighed for at holde den jul, vi gerne vil'. Derfor er det på selve juleaften, siger Jason Watt til Ekstra Bladet. Jason og Majbrit blev gift i september sidste år i parrets have, hvor 50 mennesker efterfølgende gav den gas til bryllupsfesten. Parret havde været kærester i to år, da Jason friede til Majbrit, der nu hedder Majbrit Heidi Watt.

Sponsoreret indhold