Jarl Friis Mikkelsen: TV-comeback

Jarlen får igen lov at underholde danskerne i primetime på hovedkanalen.

Jarlen får igen lov at underholde danskerne i primetime på hovedkanalen.

Foto: All OverTV2 har fundet et alternativ for alle de danskere, der hvert år brokker sig over de utallige genudsendelser henover sommeren.

De har støvet den 61-årige TV-darling, Jarl Friis-Mikkelsen, af og flyttet ham fra TV2 Charlie, så han sammen med en række andre kendte danskere, kan stå for lørdagsunderholdningen henover sommeren på TV2.

Jarl Friis-Mikkelsen: Fyret

Programmet hedder "Stjerner på stribe" og er et game-show, hvor "almindelige" danskere kan vinde 25.000 kroner ved at gætte en slags fup eller fakta om nogle forskellige kendte mennesker.

De kendte er hovedsageligt en bred vifte af TV2's egen værter som: Pelle Hvenegaard, Bubber, Jens Gaardbo, Ibi Støving, Lisbeth Østergaard, Morten Ankerdal, Suzanne Bjerrehuus, Claus Elming og Peter Tanev.

Jarl Friis-Mikkelsen: Holder pause fra konen

Jarlen, der har en lang og gloværdig karriere som underholdningsvært med i baggagen, lover danskerne et godt grin.

- Det er et underholdningsprogram, hvor viden blandes med fupsvar fra de kendte, og der har været rigtig mange sjove opfindsomme svar fra vores stjerner. De er supergode løgnere - på den sjove måde altså, siger Jarl Friis-Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Jarlens comeback er dog kun henover sommeren. Når danskerne er færdige med at feriere, ryger "Stjerner på stribe" - sammen med Jarlen - tilbage på TV Charlie.

Se, hvilken TV-darling, der flopper med sit nye program

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close