Nyheder29. april 2013

Janni Spies: Svinet til

Grådig, kalder Jim Lyngvild den tidligere rejsedronning
Af af
Janni Spies får en sviner på Facebook.
Janni Spies får en sviner på Facebook.
 Foto: Kaspar WenstrupDet er ikke småting, Janni Spies står model til i disse dage. For et par uger siden tordnede Christian Kjærs kæreste, Susan Astani, i SE og HØR og kaldte Janni for jaloux.

Susan Astani har med relationen til rigmanden en part i sagen. Det kan man ikke sige om modebøssen, Jim Lyngvild. Det afholder ham dog ikke fra at ytre sig om Janni Spies.

Hun får simpelthen en regulær sviner i en Facebook-tråd.

Janni Spies forladt af sønnen

Janni Spies er forbandet grådig

- Fordi hun er så forbandet grådig. Hun har aldrig bevist at hun kunne NOGET som helst, ud over at bruge andre folks penge. Og så endda have frækheden at ville have flere, når det hele ikke lige går som fru Herlev ønsker det! Hun er det laveste skud på menneskestammen... og nej, Herlev har IKKE fortjent at blive sat i bås med hende!, skriver han i en kommentar.

Jim Lyngvild skrev i en tråd, der handlede om, hvorvidt det er okay at kalde Janni Spies for 2730 Herlev - noget Kiki Tholstrup efter sigende skulle have kaldt Janni for at drille hende med, at hun ikke just kom fra en af Københavns mest eksklusive forstræder.

Det fik andre kendte til at gå i flæsket på Lyngvild.

- Det er ikke den sandhed jeg kender om Janni, Jim! Hvor kan du dog være et, sjovt nok, fordømmende og hånende og ensporet væsen, skriver stand-up'eren Audrey Castaneda på Facebook-tråden.

Måske ramte kommentaren Jim på et ømt punkt. I hvert fald svarede han ikke tilbage på Audreys forsvar af Janni.

Christian Kjærs kæreste kalder Janni Spies jaloux

Sponsoreret indhold