Nyheder15. august 2008

Janni Spies Kjær: Bliver nabo til George Clooney

Den tidligere rejsedronning bosætter sig ved Como-søen i Italien tæt på Hollywood-stjernen
Der skal nok blive sjovt ved Como-søen
Der skal nok blive sjovt ved Como-søen
 Foto: All Over

Når Janni Kjær om knapt 14 dage damper af med sønnen Christopher til Italien for at afprøve livet sydpå, kommer hun ikke til at lide nød.

Kilder tæt på Janni har overfor SE og HØR afsløret, at hun og Christopher skal bo ved Como-søen i det nordlige Italien.

Området regnes for noget af det ypperste og mest eksklusive i Italien - ja selv blandt det italienske jetset er det hottere end hot. Også flere Hollywood-stjerner tyr til stedet, og byens lækreste ungkarl, George Clooney, købte for nogle år siden en kæmpe villa her, hvor han bor lige så meget, som i filmbyen i USA.

Dyr skole

Grunden til udflytningen bunder ikke i en forestående skilsmisse mellem Janni og Christian Kjær. Det er sønnike, som godt kunne tænke sig et år på en international skole, og det synes hans mor åbenbart en genial idé.

- Det er super udviklende for et barn med et år på en international skole, og så bliver et ægteskab altså heller ikke dårligere af, at den ene part rejser væk for en tid, siger kilden tæt på familien.

Noget tyder da også på, at Janni glæder sig. Hun har åbenbart leget med tanken siden foråret. En tanke, som nu er en realitet.

Den internationale skole i Como er dog en del dyrere end den hjemlige Høsterkøb Skole. Godt 200.000 kroner koster et fuldt skoleår for sønnike.

Janni har stadig ikke fundet på, hvad hun skal lave, mens Christopher sveder på skolebænken. Men hun kunne bruge noget af tiden på at lære området og George Clooney at kende.

Sponsoreret indhold