Nyheder22. april 2013

Janni Spies: Forladt af sønnen

Christopher har valgt at flytte hjem til sin far
Af af
Christopher Kjær, da han stadig stod ved sin mors side. Nu er han flyttet hjem til sin far.
Christopher Kjær, da han stadig stod ved sin mors side. Nu er han flyttet hjem til sin far.
 Foto: Claus PoulsenSkilsmissen mellem Janni Spies og Christian Kjær fandt muligvis sted for mere end fire år siden, men der føjes hele tiden nye historier til det celebre drama i det Nordsjællandske rigmandskvarter.

Janni Spies fortæller om børnene og retssagen

I forbindelse med fejringen af Christian Kjærs 70-års fødselsdag i dag, smed hans unge læge-kæreste, Susan Astani, lidt af en bombe, da hun fortalte de fremmødte pressefolk, at husstanden på Sandbjerggård er blevet udvidet med endnu et medlem.

Christopher, de rer søn af Janni Spies og Christian Kjær har sidne skilsmissen boet hos sin mor. Men ikke længere.

- Han bor fast hos os nu. Det er noget helt nyt, fortalte Susan. Hun kunne også fortælle, at hun og Christian har lyttet til teenageren.

Christopher Kjær forlader Janni Spies

- Vi har lige fået indrettet et motionsrum i kælderen efter Christophers ønske. Han bruger det meget flittigt, fortalte hun.

Det må siges at være en uventet udviklng, da Janni Spies under den netop afsluttede retssag, har fortalt, hvor hårdt sagens forløb har taget på Christopher og datteren Michala.

- Det er klart, at nu hvor retssagen er ovre, så skal jeg lige hjem og fordøje alle de her ting, og så skal jeg virkelig være der for mine børn. Være sammen med dem, sagde Janni Spies på retssagens sidste dag for lidt mere end en uge siden. En sag, hvor Janni Spies har sagsøgt Christian Kjær for mere end 100 millioner kroner.

Men Christopher har åbenbart ikke samme behov for at være der for sin mor, som hun har for ham, sidenhan er flyttet hjem til sin far.

En far, der dog tilsyneladende ikke orker at tale om familieproblemer i dag.

- Ikke flere historier Susan. Det er min fødselsdag, bad han.

SE og HØR arbejder i øjeblikket på at få en kommentar til flytningen fra Janni Spies.

Susan Astani kalder Janni Spies for grådig og jaloux


Sponsoreret indhold