Janni Spies: Derfor vil hun have 135 millioner

Janni Spies kæmper for mere end bare penge, når retssagen går i gang på tirsdag.

Janni Spies kæmper for mere end bare penge, når retssagen går i gang på tirsdag.

Foto: All Over135 millioner kroner. Det er det svimlende høje beløb, Janni Spies og Christian Kjær på tirsdag tørner sammen om i Østre Landsret.

Hofjægermesteren har indtil nu fået sin ekskones krav til at lyde som en storforkælet omgang husholdningspenge - men nu tager Janni langt omsider bladet fra munden og fortæller sin side af historien.

Janni Spies og Tage Frandsen: Meget mærkeligt hår

Jetset-fruen ville egentlig helst have holdt hele balladen privat, men den var Christian Kjær ikke med på. Så nu bliver det en åben retssag, der kommer til at fylde i medierne hele næste uge.

- Jeg har fra starten håbet og troet på, at Christian og jeg kunne finde ud af det her sammen og løse det, inden det kom til en retssag. Jeg har forsøgt flere gange at foreslå, at vi satte os ned og talte det igennem. Men det har ikke været muligt at få ham i tale, fortæller Janni Spies i et interview med BT.

Men katten er ude af posen, og hr. Kjær har ikke været bleg for at ytre sin mening om ekskonens økonomiske krav, som han bestemt ikke er enig i.

- Hun har lige så mange penge, som jeg har. Jeg forstår simpelthen ikke, hvad det er, hun gerne vil opnå, har den 69-årige hofjægermester fortalt om og om igen i medierne.

Janni Spies: Aldrig mere Kjær

For Janni Spies er kravet helt reelt. Hun må ikke gå i detaljer omkring retssagens økonomiske krav for sine advokater, men ifølge BT's kilder er der tale om, at jetsetteren føler, at hun har 135 millioner af sine egne penge i klemme hos Kjær.

Der skulle være tale om, at hun ikke har fået del af skattefordele ved fællesbeskatning, at hun har betalt for opførelse af en personalebolig på Christian Kjærs enorme landsted Sandbjerggaard samt gennemgribende restaurering af hovedejendommen, to konkrete ting som har forøget hans ejendomsværdi med 15 mio. kr.

Janni Spies lægger dog ikke skjul på, at hun har været meget i tvivl om, hvorvidt det var det hele værd at gå i retten med kravet - det tidligere ægtepar har nemlig to børn, datteren Michala Kjær og sønnen Christopher på henholdsvis 23 og 15 år, som selvfølgelig kommer til at stå i midten af det hele.

Vigtigt er det dog for 50-årige frøken Spies at understrege, at der ikke er tale om, at hun sagsøger af jalousi over Christian Kjærs nye liv med Susan Astani og deres fælles søn.

- Jeg har jo haft 20 år med Christian, har fået to pragtfulde børn. Og jeg har elsket ham og haft tillid til ham. Og så er den ikke længere. Alle de efterfølgende følelser, dem holder jeg for mig selv, fortæller hun til avisen og understreger, at det handler om at bibeholde sin selvrespekt og sine værdier.

Janni Spies og Christian Kjær: Tørner sammen i retten

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close