Nyheder11. april 2013

Janni og Christian: Retssagen når nye højder

En hest til 400.000 kr. og nogle vildt dyre burgere er ingredienser i kendis-slagsmålet
Janni Spies plejer at leve en rolig tilværelse, men sådan er det ikke i denne uge. Her er hun foran Østre Landsret.
Janni Spies plejer at leve en rolig tilværelse, men sådan er det ikke i denne uge. Her er hun foran Østre Landsret.
 Foto: Mikael RieckDe er ikke "Dallas" eller "Dollars", men det ligner. Det vilde kendis-slagsmål, som i disse dage udspiller sig i Østre Landsret i København, hvor de tidiligere ægtefæller, Janni Spies og Christian Kjær, slås om 150 millioner kroner, er som taget ud af en amerikansk soap.

Der er masser af kulørte ingredienser i retssagen, hvor det netop i dag, torsdag, er kommet frem, at Janni, mens hun stadig elskede Christian, købte en lille "gave" til ham i form af en hest til en værdi af 410.000 kroner. Det har også været fremme, at Janni ifølge Christian Kjær gav ham en check på 15 millioner kroner, fordi han havde været hende en god støtte.

Janni Spies: Så rig var hun

Den spinkle Janni havde ifølge sin eks-mand nogle vildt dyre vaner. På et stop i USA på vej til hans ferie-ø Skt. Thomas i Caribien udspillede der således - har Kjær sagt i retten - sig en vild episode.

- Hun kunne godt lide den tanke, at hvis vi eksempelvis var i USA, og hun ville have en hamburger, så kunne vi sende nogle til eksempelvis Fort Lauderdale og hente hamburgere. Jeg kan ikke selv lide hamburgere, så det var jeg ligeglad med, fortalte den voluminøse rigmand således i går i retten.

Ifølge en gammel ven af familien, den tidligere tennis-spiller Peter Bastiansen, er historien sand. Eb.dk har talt med ham, og han beretter, at burger-epsioden fandt sted, da han med familien Kjær var på vej fra New York til Skt. Thomas.

Christian Kjær: Lod Janni betale for Porsche

- Og da vi er lidt mere end halvvejs siger Janni, at hun er småsulten, og at hun godt kunne spise en burger. Så går hun ud til kaptajnen og beder ham om at lande flyet i Fort Lauderdale og bestille en limousine, så vi kan hentet nogle hamburgers og noget take-away, beretter han til avisen.

- Og så landede vi og kørte så allesammen ud og hentede hamburgers i Limousinen og tilbage til flyet, hvor vi 20 minutter efter i 10.000 meters højde spiste take-away fra McDonalds, fortæller tennisspilleren om epsioden, som Janni benægter har fundet sted.

Retssagen forsætter dagen i dag - med flere vilde oprulninger af Janni og Christians jetset-liv. Når den slutter, vil det står klart, om Janni Spies kan få de 150 millioner, som hun mener, at eksmanden skylder hende.

Janni Spies og Tage Frandsen: Meget mærkelig hårSponsoreret indhold