Nyheder23. juni 2012

Janni Kjær viser g-streng

Den tidligere rejsedronning udstiller sine frække underbenklæder
Janni Kjær viser hele udstyret frem på Sophienholm
Janni Kjær viser hele udstyret frem på Sophienholm
 Foto: All Over

Simon Spies var en mand, der ikke gik i små sko. Snarere skulle alt helst være "larger than life" for den lille rejsekonge.

Således også da han skulle giftes med sin udkårne, den dengang purunge Janni Brodersen - senere Spies og endnu senere Kjær.

Læs også: Janni Kjærs hemmelige latino

Derfor fik han den kendte designer Jean Voigt til at lave en overdådig brudekjole til Janni med blandt andet et tre meter langt slæb.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e353b6b1f2504609804a680e8fbd2968.jpg


Her står Janni med brudekjolen - mon ikke den stadig passer? (Foto: Scanpix)

Brudekjolen er for tiden i Kgs. Lyngby på slottet Sophieholm, hvor du kan gå på opdagelse i en udstilling om designeren og hans datter Zarahs kreationer gennem tiden.

Det er Janni Kjær selv, der har beholdt kjolen gennem alle årene og som nu har udlånt den til Sophieholm, og hun er stadig imponeret over Jean Voigts kreation.

Læs også: Janni Kjær: Min far er død

- Han har tænkt fra yderst til inderst. Der var jo lavet den yndigste bh og g-strengstrusse til. Bh'en har jeg brugt efter brylluppet. Den har jeg ikke længere, og derfor er den ikke med på udstillingen. Men det er g-strengstrussen, som jo var noget usædvanlig dengang i 1983, og alt det andet er med, fortæller Janni til BT

Det er dog kun en skitse af trussen, der er at finde på udstillingen, men ud fra den kan man sagtens se, at det er en underbuks ud over det sædvanlige.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f532198442ac46aba92e05b9b7f48ce7.jpg


Jean Voigt kreerede både trusse og BH til den skønne kjole. (Foto: Dan Mariegaard)


Sponsoreret indhold