Nyheder12. december 2010

Janni Kjær: Slæber Christian i retten

Spies-arvingen kræver mellem 100 og 200 millioner kroner af sin eksmand
Officielt er Janni og Christian Kjær stadig gift, men forholdet mellem de 2 er bestemt ikke godt
Officielt er Janni og Christian Kjær stadig gift, men forholdet mellem de 2 er bestemt ikke godt
 Foto: All Over

Det er 2 år siden, Christian og Janni Kjær udsendte en pressemeddelelse, hvori parret forklarede, at de ville gå hvert til sit efter 20 års ægteskab.

Skilsmissen er dog ikke gået igennem nu. Det skyldes, at Janni Kjær har stævnet sin eksmand og vil hive ham i retten og kræve et sted mellem 100 og 200 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet i dag.

Læs også: Janni tager hævn

Den tidligere fru Spies mener at have ret til pengene, som hun var med til at investere i den 550 m2 store Sandbjerggaard med de tilhørende bebyggelser.

- Jeg kender ikke nogen, der synes, det er sjovt at få en retssag på halsen - heller ikke mig. Når man bliver stævnet, synes man, det er helt urimeligt, selv om jeg som advokat har levet af at gå i retten og er vant til sådan noget, siger Christian Kjær til avisen.

Rigmanden mener ikke, at Jannis krav er rimelige, og han havde bestemt ikke forudset et sagsanlæg, da "Janni jo har penge nok", som han siger.

Læs også: Kjær svigtet af prins Henrik

Det kan være svært at argumentere imod, for Janni Kjær har for nylig solgt aktier til en værdi af 69 millioner kroner i selskabet NKT, hvor Christian Kjær i øvrigt er bestyrelsesformand.

I 1984 arvede hun mindst 800 millioner fra rejsekongen Simon Spies. I dag menes Janni Kjær at være god for mindst en halv milliard kroner - det samme beløb som sin eksmand Christian Kjær.

Sponsoreret indhold