Janni Kjær: Alkohol og smøger

Jetsetfruen Janni Kjær vil gerne, men kan ikke lægge sprut og smøger fra sig

Jetsetfruen Janni Kjær vil gerne, men kan ikke lægge sprut og smøger fra sig

Foto: All Over

Den tidligere Spies-frontkvinde Janni Kjær runder næste år de 50 somre.

Og selv om jetsetfruen udmærket er klar over, at det mere end nogensinde gælder om at leve sundt, har hun store problemer med at lægge de sundhedsskadelige uvaner fra sig.

- Jeg festryger stadig og drikker også ved festlige lejligheder. Jeg er sådan on and off på alkohol og smøger, indrømmede Janni Kjær over for SE og HØR, da hun i weekenden gik til premiere på musicalen Herkules i Glassalen i Tivoli.

Her fulgtes Janni med sin nære ven kendisfrisøren Tage Frandsen, som for nylig fik to ballonudvidelser, da både højre og venstre kranspulsåre var ved at stå af.

Læs også: Tage Frandsen døden nær

- Det går fremad, og jeg er stoppet helt med at ryge. Det gør man ikke længere efter sådan en tur, fortalte Frandsen, hvis choksygdom dog ikke kan få hans Kjære veninde på andre tanker.

- Jeg har det sådan, at jeg beslutter mig for at stoppe og så beslutter jeg mig for at starte igen, grinede den altså fortsat røg- og alkoglade levekvinde.

Læs også: Janni Kjær: Tager hævnFor nylig lagde Janni Kjærs nære ven Tage Frandsen smøgerne fra sig efter to ballonudvidelser i kranspulsårerne, men det stopper ikke on and off-rygeren Janni (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close