Nyheder12. april 2013

Janni efter retssagen: Jeg var naiv

Efter det offentlige slagsmål med Christian Kjær gør den tidligere rejsedronning status
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/6b135e9c3c41492fa8b58a7b4d88af56.jpg
 Foto: Mikael RieckDen sæbeopera-agtige celeb-retssag i Østre Landsret er slut nu. Nu er det op til dommerne at afgøre, om Janni Spies skal have de 150 millioner kroner, som hun mener, at eksmanden Christian Kjær skylder hende.

Efter den sidste retsdag har Janni Spies inviteret pressen til en uformel snak på Café Oscar i Bredgade. Som sædvanlig ser Janni Spies brandgodt ud, da hun møder pressen, men hun er også synligt udmattet efter nogle hårde dage, hvor hun med egen ord har været hele følelsesregistret igennem.

Janni og Christian: Retssagen når nye højder

På den tætpakkede café reflekterer Janni over sit ægteskab med hr. Kjær:

- Jeg var naiv i mit ægteskab - ja, det var jeg. Men jeg har tænkt rigtig meget over, at naivitet for mig handler om tillid - især når man er yngre. Og det er dét, der er skønt ved at være ung. Man er naiv, og det er smukt. Så er det, at livet og erfaringerne begynder at fjerne noget af den naivitet, siger hun til seoghør.dk.

Janni Spies: Så rig var hun

- Jeg synes faktisk, at det er smukt at være naiv, for det handler om at have tillid til andre mennesker. Og er det ikke det, livet handler om? Det er da forfærdeligt, hvis vi skal gå og mistro hinanden på forhånd - især hvis det er i et ægteskab eller et forhold. Hvor er vi så henne? spørger den tidligere rejsedronning, som i retten har forsøgt at overbevise dommerne om, at Christian Kjær igennem deres 20 år lange ægteskab brugte løs af hendes formue.

Janni Spies og Tage Frandsen: Meget mærkeligt hår

- Jeg arbejder stærkt på, at jeg ikke skal blive et mistroisk menneske efter al det her. Jeg må godt lære af tingene, og det er altid godt at få flere erfaringer, men jeg er bevidst om, at det her ikke må fjerne min tillid i andre mennesker. Uden tillid ville det ikke være et rigtigt liv, slår Janni Spies fast.

Dommen falder 11. juni, men allerede midt i næste uge vil dommerne være klar med en erklæring, der peger på den retning, dommen vil gå.

Sponsoreret indhold