Nyheder20. januar 2012

Jane Aamund har set spøgelser

Forfatteren har haft kontakt med gespenster i løbet af sit 75 år lange liv
Af af
Jane Aamund var en lille pige, da hun første gang så et spøgelse
Jane Aamund var en lille pige, da hun første gang så et spøgelse
 Foto: All Over

Jane Aamund har været ramt af kræft flere gange, og tankerne om, at der er mere mellem himmel og jord har ofte rumsteret i hendes hoved.

- Jeg kan fornemme i et rum, hvis der er nogen fra den anden verden - man kan kalder det spøgelser eller ånder. Så har jeg haft brug for personer, der kommer og renser mit hjem, siger hun i et interview på Alive.dk, hvor succes-forfatteren desuden afslører, at hun allerede som barn mødte en ånd.

Læs også: Asger Aamund: Hulemandssex, nej tak!

- Jeg var omkring ni år gammel. Jeg har set spøgelser to gange i mit liv, men første gang var på Dragsholm slot, hvor jeg var med min familie. Det lignede et lysende, hvidt klæde, der var foldet sammen og bevægede sig langsomt hen over parken, men jeg blev ikke rigtig bange.

- Siden så jeg igen et spøgelse på et slot på Fyn. Jeg gik ned i badeværelset og her åbnede der sig en dør, hvor jeg kunne se en kjole med blomster på bag og så forsvandt det. Jeg spurgte slotsforvalteren om der kom flere til middag, men her fik jeg at vide, at det, jeg havde set, var slottets spøgelse.Sponsoreret indhold