Jan Monrad: Skal begraves af Anden

Nogle vil sikkert synes, at det er morbid humor, men Monrad har \

Nogle vil sikkert synes, at det er morbid humor, men Monrad har "hyret" Anden til sin begravelse

Foto: All Over

Der er jo ingen grund til ikke at være i god tid. Så den 58-årige Jan Monrad, som i årtier har dannet par med Søren Rislund, men nu forsøger sig solo, har allerede forberedt sin egen begravelse.

Via mail har han aftalt med Anders "Anden" Matthesen, at han skal stå for hans begravelse.

- Det har jeg meddelt min hustru og mine børn. For det første er han væsentlig yngre end mig. Jeg dør formentlig før ham. For det andet tror jeg, at de, som måtte være til stede, vil få en morsom oplevelse, siger Jan Monrad i dag til B.T.

Matthesen, som tidligere har udtalt, at han er en stor Monrad & Rislund-fan, har sagt ja til opgaven, og at han ikke vil have honorar for den. Men til gengæld vil han have dvd-rettighederne, hvilket Monrad har godkendt med det forbehold, at hvis der kommer billeder af kisten med på dvd'en, skal familien have royalities.

- Lad mig understrege, at jeg endnu ikke ved, hvornår jeg dør. Jeg vil meget nødig se det annonceret i dagspressen. Tænk, hvis der blev udsolgt, så Anders - endnu en gang - skal lave en masse ekstraforestillinger, siger Jan Monrad galgenhumoristisk til B.T.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close