Nyheder27. november 2009

Jan Magnussen: Storebror har begået selvmord

Claus Smed Magnussen har taget sit eget liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/november/jan-magnussen-bror-dod2-jpg.jpg

Politiet fandt tidligt i morges racerkøreren Jan Magnussens storebror, Claus "Smed" Magnussen død i haven i sin villa i Roskilde.

Ifølge SE og HØRS oplysninger har Claus Magnussen begået selvmord ved at skyde sig i tindningen med en pistol. Jan Magnussens danske presseansvarlige Jan Kaiser bekræfter hændelsen.

- Det er rigtigt, at Claus har taget sit eget liv. Det skete på hans private bopæl. Jan Magnussen er i USA til testkørsel og er selvfølgelig dybt chokeret og på vej hjem nu, siger Jan Kaiser.

Grunden til selvmordet skulle angiveligt være svære økonomiske problemer i Claus Magnussens byggefirma Deltaflex og en hård skilsmisse fra konen Rikke Magnussen.

Kilder siger til SE og HØR, at Rikke Magnussen var flyttet på krisecenter som følge af bruddet med den kendte racerkørers bror. Sammen har parret en tre-årig søn, ligesom Claus Magnussen også efterlader sig en adoptivdatter i 20'erne.

Før Claus Magnussen skød sig selv, skulle han have sendt en sms til sin ekskone, hvor han forklarede, hvad han ville gøre. Da politiet dukkede op på bopælen mellem 4.00-5.00 i morges, var det for sent.


Sponsoreret indhold