Nyheder 30. november 2009

Jan Magnussen: Som et lyn fra en klar himmel

Racerkøreren fortæller om storebroderens tragiske selvmord
For Jan Magnussen og resten af familien er storebroderens selvmord stadig uforståeligt og uforklarligt
For Jan Magnussen og resten af familien er storebroderens selvmord stadig uforståeligt og uforklarligt
Foto: All Over

Der var 150 mennesker samlet, da Claus Magnussens familie mindede ham ved en højtidelighed lørdag aften.

Blandt dem var selvfølgelig Jan Magnussen, som var hastet hjem fra USA, da han fik meddelelsen om sin 42-årige storebrors selvmord. Han er naturligvis dybt berørt af den tragiske hændelse, og fortæller i dag i Ekstra Bladet igen og igen, hvordan han, familien og alle, som kendte Claus, kun kan forklare det som uforklarligt.

Som bekendt skrev Claus Magnussen en afskedshilsen på sin Facebook-profil, ligesom han sendte ekskonen en sms med ordene "Nu har jeg gjort det", inden han satte pistolen for tindingen og skød. Det skete i haven til hans villa i Tune ved Roskilde.

Nu fortæller Jan Magnussen, at han også havde skrevet et afskedsbrev.

- Det er meget privat, men jeg kan sige, at det er et afskedsbrev, hvor han siger farvel til os hver især. Men det er ikke noget, der giver en forklaring. Det er gået hurtigt, for man kan se, at det er skrevet lidt hu hej, siger Jan Magnussen til Ekstra Bladet.

Selv om Claus Magnussen havde været ked af det, både fordi hans firma var gået konkurs, hvilket gjorde, at han derfor skulle skille sig af med sit drømmehus, og sin skilsmisse, så havde ingen mærket noget, der skulle indikere, at han ville tage sit eget liv.

Tværtimod fortæller Jan Magnussen, at Claus og ekskonen var ved at finde sammen igen. Og torsdag, inden han døde om natten, havde han været sammen med familien for at fejre sin adoptivdatters fødselsdag. I sit ellers glade humør.

- Det er kommet som et lyn fra en klar himmel. Der er ikke nogen af os, der bebrejder os selv noget, for vi har haft masser af kontakt med ham, siger Jan Magnussen til avisen.

Sponsoreret indhold