Jan Gintberg: Ung indeni

Jan Gintberg har en ung sjæl og glæder sig til at blive far igen

Jan Gintberg har en ung sjæl og glæder sig til at blive far igen

Foto: Michael Medgyesi

Jan Gintberg er i øjeblikket far til datteren Eline på 11 år, som har Downs syndrom, og sønnen Agust på 5 år, og nu er der endnu et barn på trapperne.

Komikerens kone Nina Sepstrup er sat til at føde til december, hvor Jan Gintberg bliver 46 år, men det ser han intet problem i.

- Da jeg var dreng, var det usædvanligt, at en 45-årig mand fik børn. Det er det ikke mere. Det er jeg ret overbevist om, at jeg sagtens kan håndtere, siger Jan Gintberg til B.T. og lægger vægt på, at der er forskel på fysisk og psykisk alder.

- Det er ikke et spørgsmål om fysisk alder. Jeg har mange bekendte på 40-45 år, der er 60 mentalt. Konforme mennesker, der maler deres komfortzone mere og mere snæver. Jeg er stadig nysgerrig på min omverden - og dermed også de børn, jeg sætter i verden, forsikrer Jan Gintberg.

Sidney Lee eller Barnaby?

Komikeren mener, at man stopper med at være nysgerrig, når højdepunktet på ens dag er at se Barnaby på TV lørdag aften, hvilket han bestemt ikke selv kan forene sig med.

- Hvad er det egentlig med Barnaby? Hvornår var det lige, at han pludselig blev mere interessant end Sidney Lee? Barnaby er den nye Stelton-kande, cementerer den sjove mand, som til efteråret er på banen med et nyt stand-up-show.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close