Se billederne: Jan Gintberg går ind i valgkampen

Hvilken Jan Gintberg stemmer du på? (Foto: Thomas Laursen)

Hvilken Jan Gintberg stemmer du på? (Foto: Thomas Laursen)

Thomas Laursen

Så snart Helle Thorning-Schmidt havde udskrevet valg onsdag formiddag, blev landets lygtepæle klæbet til med valgplakater, der bare havde ligget og ventet på at blive luftet.
Komikeren Jan Gintberg var dog lidt senere ude, og først i dag fik han offentliggjort sine fine potrætter.

- SÅ er de nye valgplakater kommet fra trykken, skrev han på sin Facebookprofil til billederne af sine personlige valgplakater, hvor han giver den som forskellige partiformænd.

Plakaterne er nok mest ment som en joke, og det er desværre ikke muligt at sætte kryds ved Jan Gintbergs navn til folketingsvalget den 18. juni.
Til gengæld kan du se hans nye show, "Det store spørgsmål", som han for tiden turnerer rundt med i det meste af landet.


Med en fadbamse i hånden ville Jan Gintberg gøre sig godt som formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen. (Foto: Jan Gintberg/Facebook)

Frem med Gucci-tasken, og så er komikeren klar til at blive genvalgt som statsminister, Helle Thorning-Schmidt. (Foto: Jan Gintberg/Facebook)

Da Pia Kjærsgaard gik af som formand for Dansk Folkeparti, var det i virkeligheden Gintberg, der hoppede i Polo-trøjen og overtog posten for næsen af Christian Thulesen Dahl. (Foto: Jan Gintberg/Facebook) 

Den sjove mand er sprunget ud af skabet og ind som leder af Det Konservative Folkeparti i stedet for Søren Pape. (Foto: Jan Gintberg/Facebook)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close