Jan Gintberg: Far for 3. gang

Tillykke! Det blev en hård nat for komikeren Jan Gintberg, som nu er far til 3

Tillykke! Det blev en hård nat for komikeren Jan Gintberg, som nu er far til 3

Foto: All Over

3146 gram babylykke. Det er, hvad den 45-årige komiker Jan Gintberg kan vågne op til, når han engang får øjne senere i dag. I nat fødte hans kone Nina Sepstrup nemlig en datter på Rigshospitalets fødeafdeling på Østerbro i København.

- JEG ER BLEVET PAPA IGEN!! Fløde afdelingen på Riget har denne aften hjulpet vores lille pige på 3146 gram (rundet op med et halvt gram) til verden! Hun virker super sej allerede og er muligvis allerede på Twitter fra på fredag! Yo høj og jeg er glad!, skriver den nybagte far på sin facebookprofil i vanlig humoristisk stil.

Jan Gintberg er i forvejen far til sønnen August på fem år og den ældste datter Eline på 12 år, som lider af Downs syndrom. Derfor er familielivet heller ikke noget nyt for den samfundsrevsende komiker, som sågar har skrevet bogen "Dysfunktionel far".

Den indeholder satiriske refleksioner over livet som forældre, og mon ikke der bliver stof til en opfølgning, når nu endnu en Gintberg-junior er kommet til verden.

Han blev gift med sin mangeårige kæreste Nina Sepstrup både i 1997 og i 2006, og parret bor i dag sammen deres efterhånden velvoksne børneflok i Søborg uden for hovedstaden.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den glade far.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close