Jan Fog: Scorer kassen på millionvilla

Kendismægleren Jan Fog har rigtigt meget at smile af for tiden.

Kendismægleren Jan Fog har rigtigt meget at smile af for tiden.

Foto: All Over

Kensdismægleren Jan Fog kan tage sig en velfortjent gin tonic. Han har nemlig scoret en røvfuld masse kontanter, efter at have solgt Danmarks dyreste sommerhus på Kystvej i Hornbæk.

Læs også: Jan Fog: Jag jager kvinder

Sommerhuset har været til salg i et stykke tid, men med en udbudspris på sølle 65 millioner kroner, har det ikke været nemt at finde købere.

- Vi har gået og ventet på, at den rigtige køber kom, og der er altså ikke mange købere i den prisklasse, siger Jan Fog, der taler om den 36-årige Mads Eg Gensmann - barnebarn af den nu afdøde legendariske tæppekonge i Herning, Mads Eg Damgaard fra Egetæpper. Hvor meget villaen endte med at gå for, kan han dog ikke røbe.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev det eksklusive sommerhus i første række til stranden solgt for 35-40 millioner. Og regner man lidt på tallene, giver det Jan Fog en gevinst på ikke mindre end 1,2 millioner kroner.

Læs også: Jan Fog kørte i fuld fart i modsatte vejbane

- Det har været en fantastisk start på året. Jeg har solgt fire i samme niveau. Det har været helt fantastisk, siger Jan Fog, der dog ikke vil gå ud og bruge pengene på en ny bil.

- Jeg har rigeligt. Dem skal jeg ikke have flere af, konstaterer han.

Se Danmarks dyreste sommerhus her på Jan Fogs hjemmeside.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close