Nyheder 13. april 2012

Jan Fog: Scorer kassen på millionvilla

Kendismægleren har solgt Danmarks dyreste sommerhus
Kendismægleren Jan Fog har rigtigt meget at smile af for tiden.
Kendismægleren Jan Fog har rigtigt meget at smile af for tiden.
Foto: All Over

Kensdismægleren Jan Fog kan tage sig en velfortjent gin tonic. Han har nemlig scoret en røvfuld masse kontanter, efter at have solgt Danmarks dyreste sommerhus på Kystvej i Hornbæk.

Læs også: Jan Fog: Jag jager kvinder

Sommerhuset har været til salg i et stykke tid, men med en udbudspris på sølle 65 millioner kroner, har det ikke været nemt at finde købere.

- Vi har gået og ventet på, at den rigtige køber kom, og der er altså ikke mange købere i den prisklasse, siger Jan Fog, der taler om den 36-årige Mads Eg Gensmann - barnebarn af den nu afdøde legendariske tæppekonge i Herning, Mads Eg Damgaard fra Egetæpper. Hvor meget villaen endte med at gå for, kan han dog ikke røbe.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev det eksklusive sommerhus i første række til stranden solgt for 35-40 millioner. Og regner man lidt på tallene, giver det Jan Fog en gevinst på ikke mindre end 1,2 millioner kroner.

Læs også: Jan Fog kørte i fuld fart i modsatte vejbane

- Det har været en fantastisk start på året. Jeg har solgt fire i samme niveau. Det har været helt fantastisk, siger Jan Fog, der dog ikke vil gå ud og bruge pengene på en ny bil.

- Jeg har rigeligt. Dem skal jeg ikke have flere af, konstaterer han.

Se Danmarks dyreste sommerhus her på Jan Fogs hjemmeside.

Sponsoreret indhold