Nyheder25. januar 2010

Jan Fog: Jeg er sær

Ejendomsmægleren fortæller, hvorfor han aldrig har fået børn og kone
Jan Fog med sin altid trofaste følgesvend Hannibal
Jan Fog med sin altid trofaste følgesvend Hannibal
 Foto: Niels S. Andersen

Mandag aften har Kanal 5 premiere på deres nye serie "4-Stjerners Middag" og her kommer man tættere på jetsettets boligpusher, end man plejer.

I første program er Jan Fog til middag hos fodboldspilleren Allan Nielsen sammen med skuespilleren Laura Drasbæk og Nielsens kæreste, hestepigen Tina Lund. Og som aftenen skrider frem, når det lille selskab omkring en række meget personlige spørgsmål.

Blandt andet spørger Laura, hvorfor Jan Fog ikke har kone og børn.

- Jeg er nok lidt sær og en del af min særhed er, at jeg kan lide at være alene, svarer Fog, som dog også fortæller, at der er en kvinde, der spøger.

- Jeg har haft én, og hun er nok mit livs kærlighed. Så hun blokerer nok. Men jeg ser hende stadig, forklarer han og afslører også, at han i dag kalder hende sin datter og at de ikke er et par, sådan i almindelig forstad.

- Og det har I måske aldrig været, fortsætter en meget nysgerrig Laura Drasbæk, som mener, at Fog må gemme på en hemmelighed.

Men Fog svarer afvæbnende: - Jo, vi boede sammen i 3½ år, og så får hverken frøken Drasbæk eller seerne mere at vide om den sag.

Til gengæld byder "4-Stjerners Middag" på både lækker mad og børne- og parforholdssnak af den meget private slags.

Kig med mandag-torsdag klokken 19 på Kanal 5.


Sponsoreret indhold