Nyheder3. december 2013

Jan Fog: Blev gift tirsdag aften

Ejendomsmægleren sagde i dag ja til kvinden i sit liv, Charlotte Juul
Den evige ungkarl er ikke så "evig" alligevel. Nu er han blevet gift.
Den evige ungkarl er ikke så "evig" alligevel. Nu er han blevet gift.
 Foto: All OverDet er ikke længe siden, SE og HØR som de første kunne afsløre, at Jan Fog og hans ekskæreste og veninde gennem mange år, Charlotte Juul, havde besluttet, at de skulle være mand og kone.

Nu er parret blevet gift, skriver BT.dk.

- Selvfølgelig er jeg en glad mand. Jeg ville da være dum, hvis jeg ikke var glad. Nu er vi blevet gift og sidder med en fantastisk middag med en ligeså fantastisk 30 år gammel gran cru rødvin, som passer med den tid jeg har kendt Charlotte, udtaler den nygifte rigmand til BT.

Jan Fog: Skal giftesJan Fog, 64, fortalte til SE og HØR dagen efter, nyheden om det kommende bryllup slap ud, at han og Charlotte ikke skal have sex på brudenatten, og at det hele mest skal ses som fornuftsægteskab, der skal gøre Charlotte Juul til arving og sikre hende økonomisk. Ja, faktisk har de nærmest et far/datter forhold til hinanden.

Alligevel er han i dag en glad mand.

- Ja, jeg er glad, og det er da en meget sjov fornemmelse - at det er sidste dag (som ungkarl, red.), siger han til BT.

Víelsen blev foretaget tidligere i aften hjemme hos Jan Fog selv i huset på Strandvejen nord for København.

Ifølge BT holdt man desuden et lille intimt bryllupsselskab for kun otte personer, der blandt andet talte en af Jan Fogs brødre, Charlotte Juuls veninde, to venner, der var vidner, samt to andre venner.

Sponsoreret indhold