Nyheder25. november 2010

James Price: Kødfest

Der skal ikke mangle proteiner, når den madglade kogebogsforfatter inviterer til jul
James Price har tænkt sig at lave masser af kød, når den kommende højtid skal fejres
James Price har tænkt sig at lave masser af kød, når den kommende højtid skal fejres
 Foto: All Over

Når man er et ægte madøre og konstant jonglerer med potter, pander, fløde og riigeligt smør i køkkenet, så skal der sandelig heller ikke mangle noget på julebordet.

Derfor bliver det med den store madorgie, når James Price for DRs succesprogram "Spise med Price" inviterer til julemiddag.

- Jeg laver som regel kalkun, flæskesteg og medister juleaften. Så der er mad nok, siger James Prise til B.T.

I år skal James holde jul med sin lige så madglade bror Adam, så der skal nok blive smovset.

Udover kødfesten på den 24. december disker James også op med hjemmelavet sylte, rulllepølse og måske en leverpostej, som kan køres ned i juledagene.

Sponsoreret indhold