James Blunt: Pjank og patter

James Blunt tager den store tur ud i vandet, mens vennerne morer sig på båden

James Blunt tager den store tur ud i vandet, mens vennerne morer sig på båden

Foto: Polfoto

En ferie skal helst være sjov, afslappende og med gode oplevelser. Det er også opskriften for James Blunt, som er taget til Formentera sammen med gode venner for at hygge sig.

Blandt ferievennerne er "CSI"-skuespilleren Gary Dourdan, som fortrinsvis valgte at ligge og lade solen bage sin mørke krop, mens James og pigerne var mere til pjank og pjat. Men indimellem var sangeren også særlig kærlig over for en mørkhåret skønhed.

At dømme efter billederne ser den lille flok bestemt ikke ud til at kede sig. Den 34-årige populære sanger er ellers kendt for at være en stille fyr, men på ferien folder han sig ud på den lejede båd.

Blunt og vennerne ankom i weekenden til den lille spanske ø, der er den mindste af de baleariske øer. Med sine kun 82 kvadratkilometer er den ikke overrendt af turister som f.eks. Mallorca eller Ibiza, så derfor kan sangeren og hans venner være i nogenlunde fred.

Det er lige noget, der passer sangeren, som til daglig bor i skattely i Schweiz. Som en anden teenager nyder han virkelig at slå sig løs - og lader gerne pigerne skubbe sig ud i det lune vand.

Se flere billeder her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close