Nyheder 19. januar 2015

Jakob mobbet i fitnesscentret: Du er så fed, at det er pinligt

Liberal Alliances lokalpolitiker havde ubehagelig oplevelse
Af af
Liberal Alliances lokalpolitiker havde ubehagelig oplevelse
Liberal Alliances lokalpolitiker havde ubehagelig oplevelse
Foto: PrivatEn tur i fitnesscentret endte med en decideret tilsvining af lokalpolitikeren Jakob Hildebrandt Hansen, da han for nyligt var i gang med at træne.

Og nu har lokalpolitikeren for Liberal Alliance i Ringkøbing valgt at dele sin ubehagelige oplevelse på Facebook.

Her skriver Jakob Hildebrandt Hansen, at han var i gang med at træne, da han opdagede et vennepar, der tydeligvis havde travlt med at pege fingre ad ham:

- Jeg spurgte dem venligt hvad de havde imod at jeg var nede for at træne (jeg cyklede kun). De svarer "jamen du er jo så fed at det er pinligt at se på. Hvorfor udstiller du dig selv på den måde. Du tager pladsen fra andre folk, skriver Jakob Hildebrandt Hansen på sin Facebook-profil og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Dette pars vægttab får dig til at tabe næse og mund

- Hvad fanden i helvede er det for en mentalitet vi har fået i Danmark? Jeg er ekstrem fed, det er jeg klar over, og jeg har heldigvis intet imod folk snakker om min vægt. Men næste gang i ser en overvægtig forsøge i et fitness center, så lad lige være med at snakke lort om personen, skriver Jakob Hildebrandt Hansen.
Jakob Hildebrandt Hansen sammen med Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll (Foto: Privat)


På sin Facebook-profil fortsætter Jakob Hildebrandt Hansen:

- Personen er der sikkert fordi personen prøver at tabe sig, og for at få det bedre med sig selv. Så hjælper det sgu ikke der står nogle små møgforkælede unger og gør grin med de der faktisk prøver. Som overvægtig kan det være rigtig svært at gå ned at træne, fordi folk netop peger fingre. Så går de triste hjem, og lover sig selv aldrig at gøre det længere. Det er sgu dårlig stil!!

- Næste gang i ser en overvægtig person i jeres fitness, så lad vær med at pege fingre. Giv personen et klap på skulderen og sig "godt gået" eller bare lad personen helt være.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Samathas vilde vægttab

Lokalpolitikeren fortalte om sin oplevelse på Facebook lørdag - og straks gik hans oplevelse viralt. Lige nu har knap 9.000 'liket' hans opdatering, mens den har affødt over 700 kommentarer.

Langt de fleste roser Jakob Hildebrandt Hansen for at fortælle så åbent om en ubehagelig oplevelse.

Til SE og HØR fortæller Jakob Hildebrandt Hansen, at han valgte at gøre det, fordi andre overvægtige måske har oplevet noget lignende:

- Jeg ved, at jeg ikke er alene om at opleve sådan noget. Der er mange andre, der har det på samme måde og som også oplever at blive mobbet. Og dét ville jeg være med til at sætte fokus på, siger Jakob Hildebrandt Hansen og tilføjer:

- Selvom det var en ubehagelig oplevelse, skal der mere til at slå mig ud. Jeg er vant til kommentarerne. Jeg har været overvægtig det meste af mit liv, og jeg har vant til at få bemærkninger; fx fra byen.

- Men der er nok andre, som ville være blevet slået rigtig ud af det. Og som måske aldrig ville være taget tilbage i fitnesscentret, siger Jakob Hildebrandt Hansen til SE og HØR.

Lokalpolitikeren har været overvægtig det meste af sit liv. I dag viser vægten omkring 166 kilo fordelt på 190 centimeter. Sidste år begyndte han i fitnesscentret, og målet er at smide i alt 40 kilo.

Dog måtte han holde træningspause, efter at han i efteråret blev påkørt og måtte opereres i hånden. Men nu er han altså i gang igen:

- Jeg starter lige så stille op, så jeg ikke kører død i det, siger Jakob Hildebrandt Hansen.

Sponsoreret indhold