Nyheder21. november 2016

Jakob Kjeldbjerg: Bekymret for sine døtre

Chefen for "Robinson Ekspeditionen" kan godt mærke, at hans teenagedøtre er blevet ældre, så han forsøger at tage nogle forholdsregler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jasa.jpg
 Foto: Claus Poulsen

TV3-værten, Jakob Kjeldbjerg, har lidt svært ved at acceptere, at hans døtre begynder at få opmærksomhed fra det modsatte køn.

– Jeg havde været en tur med Maria i Paris, og i lufthavnen kom jeg til at gå lidt bag hende. Da jeg så de unge mænd kigge, som man nu gør på en yndig pige, tænkte jeg, det er fandme løgn. Jeg havde lyst til at stoppe op og sige noget til dem, griner den 47-årige ekspeditionsleder.

Døtrene går i international skole. Sophia i det der svarer til 1.g og Maria i ottende klasse. Og det nye liv med teenagere kan han godt mærke.

– Vi bor altså i et land med andre muligheder og risici end i trygge Danmark. Til halloween ville pigerne ned i byen (Grasse) og rundt i gaderne med veninderne. Vi diskuterede, hvornår de skulle hjem, men det endte selvfølgelig med, at jeg kørte derned tidligere bare for at være i nærheden. Det er måske lidt specielt, når man har piger, fortæller Jakob Kjeldbjerg til SE og HØR.

Tingene ændrede sig markant i Frankrig, da en person kørte en lastbil gennem menneskemængderne i Nice og dræbte 86 mennesker.

– Jeg vil ikke sige, at vores dagligdag er præget af terroren, men nu er der fast politi uden for pigernes skoler, fortæller han.

Se billeder fra Jakob Kjeldbjergs pragtfulde hjem i Frankrig:

Kom hjem til Jakob Kjeldbjerg

Sponsoreret indhold