Nyheder9. april 2017

Jade-Laila blev sexmisbrugt som barn

Den storbarmede pige fra 'Tæskeholdet' og 'Stripperkongens Piger' bærer på tragisk fortid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jade.jpg
 Foto: All Over Press)
Vi kender hende som den sjove 'Jade-Laila' i radioprogrammet 'Tæskeholdet' med Casper Christensen, Jan Gintberg & co.. Og som den svulmende stripper 'Kimmie' i 'Stripperkongens Piger'.
Dengang i 1990'erne var hun den smilende, frække, storbarmede og meget afklædte pige, der satte kolorit på radioprogrammet og var en af stjernerne hos Preben, der var bossen bag 'Stripperkongens Piger'. Dengang var hun også nøgenmodel og smed tøjet i både Ekstra Bladet og diverse blade. Ingen kunne dengang vide, at hun bar på en frygtelig hemmelighed om sexmisbrug og svigt i barndommen. Det fortæller den i dag 42-årige eksstripper om i Ekstra Bladet i dag.
Misbruget begyndte, da hun var bare fem år. Baggrunden var en mor, der havde svært ved at tage sig af Kimmie, som derfor tilbragte en del tid hos en af moderens venner. Han gav hende omsorg og et frirum i dagligdagen, men en dag var det slut. - Jeg lå nøgen på hans seng, og han lå med hovedet mellem mine ben og slikkede mig, siger Kimmie til Ekstra Bladet. Manden forærede efterfølgende Kimmie en rød cykel, men nogen må have fortalt moderen, hvad der var sket, for siden da måtte Kimmie ikke komme hos manden. Men sagen blev aldrig meldt til politiet.
Andre af moderens mandevenner fortsatte misbruget af den lille pige. – En af dem flyttede faktisk ind hos os. Min mor vidste godt, at han havde pædofile tendenser. Der lå pornoblade frit fremme i lejligheden, han viste mig sexfilm, hvis han fik muligheden, siger Kimmie, der hverken fik hjælp af børnehaven eller andre voksne, før hun som 7-årig blev fjernet hjemmefra og fik otte gode år hos en plejefamilie på Sydsjælland. Fra tid til anden var hun på aflastningsbesøg hos moderens sambo, og så blev hun igen misbrugt. Senere i hendes liv fulgte psykisk terror fra en pædagog, der egentlig burde hjælpe hende, og en gruppevoldtægt er også en del af Kimmies tragiske skæbne. Da hun blev voksen begyndte stripperkarrieren. – Jeg tjente mine egne penge. Jeg kunne gøre, hvad jeg ville. Der var ingen, der skulle bestemme over mig – jeg var blevet voksen, siger Kimmie til Ekstra Bladet og betegner stripperkarrieren som den bedste tid i sit liv. I dag er hun mor til femårige Ella, og alt drejer sig om at give Ella den tilværelse, hun aldrig selv fik. Hun læser HF og vil gerne være sygeplejerske. – Jeg er i en udviklingsproces, og mit liv er ikke perfekt. Men jeg må acceptere, at jeg har en 'bagage' jeg skal leve med resten af livet, og at jeg har nogle udfordringer og nogle sårbarheder, siger Kimmie, der i dag kalder sig Kimmie Dorthea Bachmann, til Ekstra Bladet. Se galleri med Kimmie fra tiden med 'Tæskeholdet' og stripperkarrieren:

Jade-Laila, Kimmie Andersen, april 2017

Sponsoreret indhold