Nyheder19. marts 2015

Jacob Risgaard opfyldte døende drengs ønske

For den nordjyske direktør blev en telefonopringning skelsættende
Af af
Jacob Risgaard
Jacob Risgaard
 t.h.Telefonen ringede hos Jacob Risgaard. Det var en pige, der fortalte, at hendes lillebror var meget syg af kræft, og hans største ønske var at få en tur i en Ferrari.

Pigen havde læst, at Jacob var vild med hurtige biler, så ville han måske opfylde hendes lillebrors drøm? Det ville han.

- Samme eftermiddag fik jeg arrangeret, at den kræftsyge dreng fik en dejlig køretur i en Ferrari. Han fik en oplevelse og var glad. To dage senere døde han, fortæller Jacob Risgaard.

- Det satte en masse ting i gang hos mig. Vi går og brokker os over små ting, der irriterer os, men vi skal hellere huske på, hvor heldige vi er, og hvor godt, vi har det.

Efter mødet med den døende dreng satte jeg mig for aktivt at hjælpe. Og siden har jeg med glæde støttet Familier med kræftramte børn - og derfor er jeg med i SE og HØR-udfordringen om at få 10.000 kr. til at formere sig til mange penge, siger Jacob.

Han "konkurrerer" med fem andre kendte - Sophie Løhde, Mai Manniche, Brian Holm, Frederik Fetterlein og Per Hillo. Og Jacob har allerede samlet mange penge ind til det gode
formål.

LÆS MEGET MERE OM JACOB RISGAARDS INDSAMLING I DENNE UGES SE OG HØR

Frederik Fetterlein fortæller, hvordan han har tænkt sig at slå konkurrenterne:Sophie Løhde: - Kræft er en frygtelig sygdom - især når den rammer helt uskyldige børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeDen tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, har selv haft kræft:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeMai Manniche: - Vi skal indsamle en kæmpe bunke penge til Familier med kræftramte børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeKunstner Per Hillo glæder sig til udfordringen og håber at slå konkurrenterne:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeJacob Risgaard er selfmade millionær og ved, hvordan man får penge til at yngle:SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, er meget glad for, at kendisserne har taget udfordringen op:

Sponsoreret indhold