Nyheder 6. november 2007

JACOB KUSCU: I FÆNGSEL

Han skulle have været julekalenderstjerne, i stedet blev den 21-årige skuespiller mandag dømt til seks måneders ubetinget fængsel for at have tvunget en 19-årig pige til anden kønslig omgang end samleje

Dermed blev byrettens dom fra september ændret. Den oprindelige dom lød på seks måneders betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

Overgrebet skete på et herretoilet på diskoteket, Club Poesi i København i april. Her tvang skuespilleren pigen ind i en toiletbås, åbnede hendes skjorte og bed hende hårdt i højre bryst. Derefter forsøgte han at få hende til at give ham et blowjob. Det lykkedes dog ikke. I stedet kørte han sin penis mellem brysterne på hende.

Jacob Kuscu spillede ellers en stor rolle, som en ung pigeglad fyr i TV2's julekalender, men TV-kanalen valgte efter byrettens dom for to måneder siden at aflyse julekalenderen og erstatte den med genudsendelse af Pyrus.

Skuespilleren skulle også være med i DR's nye dramaserie "Sommer". DR har også valgt at droppe Jacob Kuscu og genindspille scenerne med en anden skuespiller.

Sponsoreret indhold