Nyheder13. august 2009

Jackie Navarro: Kys til Sidney Lee

Bandana-bavianen var selvfølgelig på plads, da Danmarks største syngende barm fik sin debut
Af af
Sidney Lee var klar til at støtte Jackie Navarro, da hun debuterede på K3 i forbindelse med modeugens Fashion Victims-afterparty
Sidney Lee var klar til at støtte Jackie Navarro, da hun debuterede på K3 i forbindelse med modeugens Fashion Victims-afterparty
 Foto: Colourpress

I denne uge afslører Jackie Navarro desværre over for SE og HØR, at hun vil have sine kæmpebabser gjort mindre. De er simpelthen for tunge til hendes spinkle pigekrop.

Derfor var det måske sidste chance for at nyde synet, da Jackie i fredags gav den hele barmen ved sin sangdebut på K3 i København.

Den mulighed ville Sidney Lee ikke gå glip af, og realitydrengen dukkede selvfølgelig op for at nyde både bryster og sangen, der meget passende hedder "Touch My Tits" (rør mine bryster, red.).

Sidney måtte dog holde fingrene for sig selv, men var også mest troppet op for at støtte veninden, som var godt nervøs før sin første optræden.

Jackie og Sidney har kendt hinanden et stykke tid og er blandt andet netop vendt hjem fra optagelser til "Fangerne på fortet", hvor de er på samme hold.

Her kan du se eller gense Jackie Navarros frække video til hendes første single "Touch My Tits".

Sponsoreret indhold