Nyheder9. maj 2017

Jackie Navarro har fået stjålet vildt dyr taske

Under et spaophold havde den smukke blogger indbrud i sin bil, og fik stjålet en taske til værdien af 14.500 kr.
https://imgix.seoghoer.dk/mai_manniche_dm-0015-2017.jpg
 Foto: Dan Mariegaard
Et hyggeligt kurbad i Hornbæk udviklede sig til et sandt mareridt for 30-årige blogger Jackie Navarro. Efter at have parkeret sin bil tæt på stranden, havde hun dækket sin taske med en trøje bag forsædet, inden hun tog ind til kurbadet.
Men det var desværre ikke nok til at holde tyvene på afstand. - Jeg var på Ilse jacobsens kurbad, og da jeg kommer ud, er min bilrude slået i stykker. De har taget min taske, som var gemt bag forsædet med en trøje over. Vi holdt kun syv-otte biler på parkeringspladsen, så det var nok ikke tilfældigt, at min blev valgt. Det er sket flere gange på den P-plads, fortæller Jackie Navarro til SE og HØR.
Tasken var modellen Mulberry Bayswater i sort krokodilleprint til en værdi af 14.500 kr. Og ikke nok med at bilruden var smadret og den dyre taske var væk. Tasken indeholdte således Jackies vigtige ejendele som pas. - Det er drøn ærgerligt. Jeg brugte fire timer på at snakke med diverse selskaber, køre min bil til værksted, tage en taxa til et tredje sted for at leje en bil, da værkstedet ikke havde flere lånebiler, og hjem til min børn.
Nu er det jo alt det praktiske, som er mega belastende. Bestilling af nyt pas og tale med forsikringsselskaber, lyder det fra Navarro, der ikke tror, at hun får at se sine ejendele igen.
- Alle de ting, man var glad for, er væk. Desværre får man aldrig de ting retur, og man får heller ikke erstattet det fulde beløb fra sine ting, siger Jackie Navarro frustreret. Du kan se den tasken neden for, før den blevet stjålet fra Jackie.
https://imgix.seoghoer.dk/mai_manniche_dm-0015-2017.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Sponsoreret indhold