Nyheder6. oktober 2009

Jackie Navarro: Go’e lunger

Den labre model knoklede sammen med en lang række kendisser for at samle penge ind til Astma-Allergi Forbundet
Af af
Jackie Navarro har ret lækre, men også korte ben, og måtte nøjes med 2,42 kilometer på løbebåndet, da Astma-Allergi Forbundet kårede Byens Bedste Ben
Jackie Navarro har ret lækre, men også korte ben, og måtte nøjes med 2,42 kilometer på løbebåndet, da Astma-Allergi Forbundet kårede Byens Bedste Ben
 Foto: Michael Medgyesi

Hun er bedst kendt for sin optræden i det københavnske natteliv og det gigantiske brystparti, men labre Jackie Navarro er heller ikke bleg for at stille op i den gode sags tjeneste.

Senest handlede det om Astma-Allergi Forbundets arbejde for en bedre hverdag for astmabørn, hvor en lang række kendisser stillede op i Fitness World over hele landet for at støtte og skabe opmærksomhed.

På Amager knoklede Jackie på løbebåndet sammen med blandt andre Søren Bregendahl, Pelle Hvenegaard, Mathilde Norholt og Anders Bircow, mens flere "Vild med dans"-deltagere spjættede med en sælsom blanding af aerobic og disko.

Pelle Hvenegaard den hurtigste

- Nu er jeg også helt færdig og skal bare i bad, pustede Jackie, da hun på et kvarter havde tilbagelagt 2,42 kilometer.

Et resultat, modellen i øvrigt var ganske godt tilfreds med, selv om Pelle Hvenegaard blev en suveræn kendisvinder med 3,8 kilometer.

Også i Hillerød, Roskilde, Odense, Århus og Ålborg blev der danset og trænet på livet løs for at "gi' lungerne til ungerne", der foreløbig har indsamlet 597.500 kroner til astmabørn.

Det indsamlede beløb skal gå til familiekurser for familier med et astmabarn, til en ungecamp for unge med astma og til et helt nyt site henvendt til familier med astmabørn.

Se de kendte pukle i klippet nedenfor:


Sponsoreret indhold