Nyheder10. april 2008

ISABELLA MIEHE-RENARD: FÆRDIG MED TV

Efter en depression og en lang tænkepause har den tidligere TV-vært fået nyt job i Psykiatrifonden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/isabella-faerdig-stort-jpg.jpg

Stress i branchen er hovedårsagen til, at Isabella Miehe-Renard har valgt, at sige farvel til jobbet som TV-vært. Det skriver Ekstra Bladet.
- I gamle dage var det ikke stressende at lave TV, men det er blevet meget værre, og det er grunden til, at jeg holder op. Der var så mange irriterende beslutninger, og de nye vilkår gør, at jeg ikke længere vil TV, siger hun til avisen.

Det er knap et år siden, at Isabella sagde op på DR, hvor hun var vært for bogprogrammet "Bestseller". Til sidst var arbejdspresset så stort, at hun ikke engang havde tid til at læse de bøger, som hun skulle tale om i programmet.
Efter en depession, som hun nu har overvundet, er Isabella Miehe-Renard nu klar til et nyt job som pressekoordinator i Psykiatrifonden. Her begyndte hun den 1. april 2008.

- Det er første gang, jeg har et 9-17-job. Jeg havde lyst til mere struktur i mit liv, og jeg er sikker på, at stress er noget, man tager alvorligt her. Så jeg håber, at jeg her vil overholde min arbejdstid, siger hun og tilføjer, at hun er ret sikker på, at hun ikke vender tilbage til TV-mediet.

Sponsoreret indhold