Nyheder1. juli 2007

ISABELLA HENRIETTA INGRID MARGRETHE

Det blev det lidt overraskende navn, den lille prinsesse fik da hun søndag formiddag blev døbt I Fredensborg Slotskirke
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/min-mappe/detstoreisabel-jpg.jpg

Mange havde sikkert gætte på, at både Ingrid, Margrethe og Henrietta ville indgå i den godt to måneder gamle prinsesses navn. Men der har ikke været mange bud på Isabella. Dermed går kronprinsparret i traditionens fodspor og giver deres anden fødte et lidt utraditionelt navn.

Ligesom til prins Christians dåb var det også denne gang mor Mary, der førte den lille prinsesse mod døbefronten. Der ventede Københavns biskop Erik Norman Svendsen, som også døbte Christian og viede Frederik og Mary, med tempereret vand.

Selve dåben tog prinsesse Isabella rigtig fint - hun sov nemlig trygt mens præsten øste vand på hendes lille royale hoved.

Men ellers så både Christian og den lille pige noget betuttet ud i kirken, men så tog far Frederik sig af den store mens mor Mary, ligesom til Christians dåb, stillede sin lillefinger til rådighed når den lille var utilfreds.

Da prins Christian blev døbt, havde han ikke mindre end otte prominente faddere, men den lille prinsesse måtte tage til takke med seks, deriblandt nære venner af kronprinsparret og to prinsesser - Mathilde af Belgien og prinsesse Alexia.

Efter dåben inviterede Mary og Frederik deres 120 gæster på en frokost i Kancellihusets baghave.

Sponsoreret indhold