Nyheder14. september 2014

Isabel får ikke en krone af Caspers millioner

Det celebre par har underskrevet særlig ægtepagt
Af af
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har underskrevet en ægtepagt, som sikrer, at Isabel ikke får del i Caspers mange millioner i tilfælde af, at parret går hver til sit
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har underskrevet en ægtepagt, som sikrer, at Isabel ikke får del i Caspers mange millioner i tilfælde af, at parret går hver til sit
 Foto: Thomas LaursenLørdag sagde Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen ja til at "elske og ære hinanden, indtil døden skiller dem af" ved et storstilet bryllup i Vor Frue Kirke i København.

Men skulle kærligheden mellem Danmarks nok mest celebre par ikke holde, er der ikke mange håndører af Casper Christensens mange millioner til Isabel Friis-Mikkelsen.

Parret har nemlig underskrevet en ægtepagt, som betyder, at Isabel Friis-Mikkelsen ikke får del i Casper Christensens millioner, hvis parret på et tidspunkt går hver til sit.

Det viser et opslag i Tinglysningsrettens Personbog, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Casper den lykkelige - nu fik han sin Isabel

I Tinglysningsrettens Personbog står der helt specifikt, at pengene i komikerens holdningsselskab BabyRhum ApS ikke skal deles i tilfælde af en skilsmisse med Isabel Friis-Mikkelsen.

Helt specifikt betyder ægtepagten, at de penge, der står i Casper Christensens holdingselskab BabyRhum ApS, ikke skal deles i tilfælde af en skilsmisse.'

Ifølge det seneste offentliggjorte regnskab opgøres egenkapitalen til imponerende 26.924.320 kroner.

Ved lørdagens celebre bryllup deltog godt 200 gæster - blandt andet cremen af dansk comedy - til en efterfølgende champagne og bryllupskage på Casper Christensens natklub Sunday:

- Derefter er der en lille udvalgt skare på 70-80 mennesker, som skal med videre til en fest på et hemmeligt sted i København, sagde Casper Christensenefterfølgende til pressen.

Sponsoreret indhold