Irinas kæreste overfaldet

Irina Babenko ser gravid og lykkelig ud. Lad os håbe, at de kan finde et nyt sted at bo med den lille nye baby

Irina Babenko ser gravid og lykkelig ud. Lad os håbe, at de kan finde et nyt sted at bo med den lille nye baby

Foto: All Over PressIrina Babenko og kæresten Morten leder med lys og lygte efter en ny lejlighed, kunne en utryg diva i onsdags fortælle på sin blog irinathediva.dk. Hun har nemlig længe følt sig utryg i det kvarter, hvor de sammen bor i en 2-værelseslejlighed.

Og natten til onsdag blev utrygheden endnu engang bekræftet for Irina, da hendes kæreste Morten blev overfaldet lige uden for deres lejlighedskompleks.

LÆS OGSÅ: Gustavs date: Overfaldet på Crazy Daisy

"Han trådte ind af døren, i chok og sagde "Jeg er lige blevet overfaldet", skriver Irina på bloggen.

Overfaldsmanden havde udset set sig Mortens taske, og skubbede ham derfor ned på jorden for at hive tasken fra ham. Heldigvis havde Irinas DJ-kæreste mandsmod nok til at stå i mod, og fik lov at slippe med chokket, da overfaldsmanden flygtede.

LÆS OGSÅ: Frække Irina: Kærester med stjerne-DJ

At komme hjem sent om natten var da heller ikke noget, som Irina selv kunne finde på i deres nuværende kvarter, fortæller hun på sin blog. Hun har nemlig længe haft en dårlig fornemmelse og har også om dagen haft dårlige oplevelser. Blandt andet er hun blevet forfulgt og chikaneret.

LÆS OGSÅ: Irina Babenko er gravid

I august kunne SE og HØR afslører, at den unge diva er gravid, og dette ser hun som en endnu bedre grund til at finde et mere sikkert sted at bo.

Irina skal være forælder sammen med kæresten Morten Brangstrup Olsen, måske bedre kendt som dj Faustix. De har været sammen siden starten af 2014.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close