Nyheder6. december 2014

Irinas dilemma: Kan man give en syvårig en iPhone?

TV-babens lillebror har ønsket sig en iPhone i julegave, men er han for ung?
Af af
Irina Babenko giver sin lillebror på syv år en iPhone
Irina Babenko giver sin lillebror på syv år en iPhone
 Foto: Mikael RieckDet kan være svært at finde den perfekte julegave, så hvad gør man når ens syvårige lillebror ønsker sig en iPhone? TV-baben Irina Babenko har tænkt over det, og har besluttet sig for at give sin bror en brugt udgave af Apple-mobilen.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Irina laver en 'Kim Kardashian'

LÆS OGSÅ: Irina: Det er min numse

LÆS OGSÅ: Irinas kæreste overfaldet

- Det er nye tider - jeg fik min første tlf, da jeg var 15, og selv dengang var mine forældre i tvivl om jeg nu skulle bruge sådan en. Men han kan sagtens finde ud af en iPhone (det synes jeg faktisk er crazy) og han får lov til at låne min mors og er god til det der med, ikke at bruge de forkerte funktioner og spørge om lov inden han bare downloader alle betalingsapps. SÅ i realiteten, har han brug for sin egen telefon vel til hans spil og når han er hos venner, så han kan ringe osv, skriver Irina Babenko på sin blog

Den tidligere reality-diva forklarer, at hendes lillebror er lidt som Kevin i 'Alene hjemme'-filmene: et geni til spil og elektronik.

- Der er 20 års forskel på os, men han er waaay bedre end mig til at finde ud iPad-indstillingerne etc. og han fik også en iPad før jeg fik en, skriver Babenko.

Hvad mener du? Hvor gammel skal man være for at få en mobiltelefon? Deltag i debatten på vores Facebook-side.

Opslag af SE og HØR.

Sponsoreret indhold