Irina om Ukraine: Det er frygteligt

-Jeg har heldigvis ikke familie så tæt på Kiev, fortæller Irina V. Babenko, som følger nøje med i begivenhederne i sit hjemland.

-Jeg har heldigvis ikke familie så tæt på Kiev, fortæller Irina V. Babenko, som følger nøje med i begivenhederne i sit hjemland.

Foto: Thomas Laursen


Rigtig mange danskere har med gru set billederne fra Ukraine, hvor demonstrationer og skudvekslinger dag for dag blev værre og værre.

Men et sted, har det ramt endnu hårdere, nemlig hos den veldrejede reality-pige Irina V. Babenko, som med forfærdelse har fulgt de nærmest borgerkrigslignende tilstande, der nu heldigvis ser ud til at være på pause.

-.Jeg har heldigvis ikke familie så tæt på Kiev.

Den familie, jeg har tilbage i Ukraine, bor lidt længere ude på landet.

Se Irinas kæreste

Min mor var i Kiev for ikke så længe siden, og jeg var der som lille. Det er klart Ukraines stolthed, og en fantastisk smuk by.

At se billeder af Uafhængighedspladsen i den tilstand, den er i nu, er helt frygteligt.

Jeg er stadig venner på facebook med mine skøjtekammerater fra Ukraine, og jeg ved, de har været i Kiev for at demonstrere.

Unge på min alder er blevet dræbt dernede, fortæller Irina Babenko til seoghør.dk.

Hun fortsætter.

-Min far sidder klistret til TV'et, vi har ukrainske kanaler herhjemme, og følger med i alt.

Mine forældre siger selvfølgelig, at vi også flyttede af en grund dengang i 1997, men det nåede et helt uudholdeligt punkt nu, hvor folket er nødt til at kæmpe for sine rettigheder.

Jeg håber dog, at der nu med den underskrevne aftale kommer mere ro på, siger den tidligere skøjteprinsesse.


Lørdags Lir: Sexede Elvira og Nicole

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close