Nyheder22. januar 2014

Irina fortryder TV-sex

Reality-stjernen er endnu ikke kommet sig over sit offentlige skrald
Irina synes, det er pinligt at se sig selv dyrke sex
Irina synes, det er pinligt at se sig selv dyrke sex
 Foto: Thomas Laursen



Det er efterhånden hverdagskost, at man ser en eller anden reality-stjerne dyrke hed lagengymnastik foran rullende kameraer.

En af dem er Irina Babenko, der i programmet "Fristet" virkelig gav den gas med sin daværende kæreste Kasper. Og det fortryder hun inderligt, fortæller hun i TV3-programmet "Selvoptaget", der bliver vist i aften klokken 21 på DR3:

- Jeg kan faktisk ikke lide at se det. Jeg synes, det er så pinligt, siger hun mens hun kigger på det frække klip, som hun har fundet frem på nettet.

Diva-Irina: Se hende snave med rapper

Efter hun har forsøgt at se på sin offentlige sexdebut, kigger hun ind i kameraet og forklarer, hvad hun oplevede, da hun tilbage i 2011 dyrkede sex med sin daværende kæreste Kasper:

- Første gang Kaper og jeg havde sex, var det stille og roligt under dynen, og jeg flippede fuldstændigt ud, fordi nogle gange kan man bare ikke stoppe sig selv, hvis man er meget vild med hinanden. Og jeg flippede helt ud bagefter, og tilkaldte produktionen. Og de beroligede mig og sagde, at man alligevel ikke ville komme til at se noget. Og alt det der foregår over dynen, det kommer man ikke til at kunne se, fordi det er jo ikke porno, men anstændigt TV. Det tog vi jo til os, fordi vi stolede på det, de siger.

Diva-Irina hygger med kendt DJ

Efterfølgende har Irina prøve at bearbejde oplevelsen:

- Da vi kom prøvede jeg at sige, at det er ok, det er min kæreste, vi skal være sammen for altid. Ok det går, det er den mand, jeg har været sammen med. Jeg har jo ikke bare knaldet løs med hvem som helst, siger Irina, der ikke længere er sammen med Kasper.

Sponsoreret indhold