Nyheder30. december 2012

Irina: Forgiftet under bytur

Reality-skønheden glemte at holde øje med sin drink, og så gik det galt
Irina Babenko er glad for fest og farver, men en bytur for nogle dage siden satte en stopper for det
Irina Babenko er glad for fest og farver, men en bytur for nogle dage siden satte en stopper for det
 Foto: Dan Mariegaard

Hold øje med din drink i byen!

Vi glemmer det allesammen og pludselig går det galt.

Realitystjernen fra "Fristet" og "Divaer i Junglen" Irina Babenko måtte lære det på den hårde måde, da hun blev voldsomt syg efter at have indtaget drinks på et diskotek nogle nætter tilbage.

- Folk der så mig siger, jeg ikke helt var til at kende, og det endte faktisk med, at Amalie (Amalie Szigethy) fik mig ud fra diskoteket og sendte mig hjem. Jeg har aldrig haft så slemme kramper i min krop, fortæller den smækre realitydiva, der er stensikker på, at hun blev dopet.

Diva-Irina: Jeg er hjemløs

- Har jo læst til sygeplejerske, og jeg havde alle symptomerne. Kastede op cirka hundrede gange. Det var så vildt. Og så havde jeg en eftersmag i munden af noget, der smagte af sæbe, siger Irina til seoghør.dk.

Ifølge det offentlige sundhedsvæsen på nettet Sundhed.dk er forgiftning af drinks et fænomen, der er tiltagende - også i Skandinavien.

På sitet står der blandt andet: "Det er særligt i miljøer, hvor brugen af rusmidler er almindelig, at der er personer, som ønsker at begå seksuelle overgreb. Vær derfor altid varsom med at tage imod drinks fra fremmede personer."

Sexede Irina: Så er det jul!

Irina er endnu ikke kommet ovenpå efter sin ubehagelige oplevelse.

- Jeg ligger stadig i sengen og håber på at kunne være menneske igen til nytår.

Fremover vil hun holde bedre øje med sin drink og måske også slappe lidt af med alkoholen.

Læs mere om symptomerne på forgiftning, hvilke stoffer der oftest bliver brugt, og hvad man skal gøre, hvis man har mistanke om, at man er blevet forgiftet her på Sundhed.dk.



Sponsoreret indhold