Nyheder13. marts 2014

Irina efter Reality Award: Det er slut med reality

I går vandt hun reality-pris, i dag er livet med tv forbi
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/2351ae7243d046639bc22f8e827fdc47.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup




I går kunne hun lade sig hylde som vinder af 'Årets bryster' ved det storstilede Reality Award på Bremen Teater. I dag er reality-festen dog slut for Irina Babenko - hun har nemlig valgt at trække sig fra reality-rampelyset. Det skriver hun på sin blog:

- Jeg takker rigtig mange mennesker for alle de oplevelser jeg har fået og det har været wauw… virkelig bare wauw!!! Jeg elsker at lade TV og man ved aldrig hvad der sker i fremtiden, men jeg har afprøvet det jeg skulle reality-mæssigt og der kommer ikke mere af det. Andre skal kaste sig ud i det hvis de har lyst selvfølgelig. Jeg kan fornemme det er ikke der jeg er mere, og selvom det har været lidt svært at vænne sig til tanken og efter at have takket nej til reality-programmer, er jeg 100% sikker i dag at min rejse slutter her, skriver reality-baben blandt andet på sin blog.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a4efd0f30b544d709435a14e381725da.jpg





LÆS OGSÅ: Her er ALLE vinderne af Reality Award
Irina har medvirket i alskens programmet - blandt andet Fristet - og sidst tonede hun frem i DR3 'Selvoptaget'. På sin blog fortæller brystbaben også, at livet i rampelyset ikke altid har været en fest:

- Jeg bliver udsat for så meget lort DAGLIGT, så meget HATE dagligt fra 'reality-kredse', at I vil være meget i chok!!! I am just me… Jeg tager ikke kampene op og man antager jo også, at jeg har nerver af stol… ja, de er af titanium snart! Nogle gange har jeg virkelig bare lyst til at fortælle jer lidt af, hvad der foregår fordi det ikke er fair, men intet i livet er fair og slet ikke i reality-branchen.

Den mørkhårede babe er dog glad for, at hun sluttede karrieren på reality tv af med en pris:

LÆS OGSÅ: Her er historien bag 'Årets skandale'
- Aftenens højdepunkt for mig var selvfølgelig, at jeg vandt 'Årets bryster'… Det er jo en skæg kategori, som egentlig kunne vindes af en masse piger der var tilstede. Jeg er meget beæret og det er egentlig fint at jeg nu har min Award, som en afslutning på min reality-'karriere'.

Sponsoreret indhold