Irina: Det skal vores datter hedde

Irina Babenkos datter får både navn fra sin mor og far.

Irina Babenkos datter får både navn fra sin mor og far.

Foto: Thomas LaursenFans af reality-darlingen har siden hendes lille datter kom til verden, gættet på, hvad initialerne i A. M. Olsen stod for i datterens navn. Nu løfter Irina Babenko sløret for datterens navn på sin blog, irinathediva.dk.

Det bedste bud var længe 'Adiva', som reality-stjernen da også erkender, er et flot navn, men ikke noget, hun endte med at vælge til sin datter.

Læs også: Se billedet: Her er Irina Babenko med sin nyfødte datter

Navnet er endnu mere eksotisk og trækker både på Irinas rødder tilbage til Ukraine og en hyldest til hendes mormor, som døde, mens Irina havde travlt med at filme "Divaer i junglen".

- Vi ville selvfølgelig gerne finde noget perfekt og specielt og det blev det, synes jeg. Hun hedder…
? ALLESSIA MARIA OLSEN ?

Læs også: Irina Babenko: Jeg er en hønemor

- Allessia er faktisk et italiensk navn ellers og betyder protector of mankind and saviour (beskytter og frelser af menneskeheden. red.),
skriver Irina på sin blog om navnets betydning, der egentlig trækker på det urakinske navn "Olesya", som Irina valgte at give et lidt mere internationalt tvist.

Efternavnet Olsen kommer fra hendes kæreste, Morten Brangstrup Olsen, der er DJ under navnet Faustix, mens Maria er fra Irinas mormor.

Læs også: Irina føder nu: Veer i 70 timer

Lille Allessia kom endelig til verden mandag d. 23. marts på Nordsjællands Hospital, efter Irina havde haft veer i 70 timer.

Du kan se et nyt billede af datteren Allessia her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close